Udvikling af en social effektinvestering er forbundet med mange interessante perspektiver, men kræver også en investering af tid og ressourcer blandt de involverede parter.
En effektiv og værdiskabende udviklingsproces forudsætter, at man forholder sig struktureret til en række udfordringer og strategiske valgmuligheder. Såvel forud som under udviklingsprocessen.
Under denne sektion vil du kunne finde forskellige værktøjer og ressourcer, der har til formål at inspirere og understøtte en konstruktiv dialog om centrale problemstillinger.
Formålet med dette værktøj er at give en overordnet introduktion til konceptet sociale
effektinvesteringer og nogle af de positive effekter, der kan være forbundet med etablering af et investeringsprogram.
Formålet med dette værktøj er at understøtte en struktureret vurdering af mulighederne for etablering af en social effektinvestering med henblik på håndtering af en specifik udfordring fx reduktion af risikoen for udvikling af senkomplikationer blandt borgere med type-2 diabetes bosat i kommune X.
Formålet med dette værktøj er at give overblik over de centrale faser i en udviklingsproces med henblik på at understøtte en konstruktiv dialog om iværksættelse af et formelt udviklingsprojekt.
Formålet med dette værktøj er at skabe en analytisk ramme for en nærmere konkretisering af den økonomiske og sociale værdiskabelse, der vil være forbundet med iværksættelse af en social effektinvestering inden for diabetesområdet.
Formålet med dette værktøj er at skabe et informeret fundament for en nærmere udforskning af mulighederne for mobilisering af de nødvendige ressourcer, som kræves for at udvikle og implementere en social effektinvestering inden for diabetesområdet.
Formålet med dette værktøj er at give en praktisk forståelse for struktureringen af en konkret udviklingsproces, og samtidig give et overblik over de centrale elementer i et investeringsprojekt med udgangspunkt i et praktisk eksempel fra Aarhus Kommune.